Jyri

Olen Jyri Hänninen, 45-vuotias, syntyjään lappeenrantalainen. Perheeseeni kuuluvat vaimo, sekä kahdeksan- ja seitsemänvuotiaat tytöt. Toimin ammattikorkeakoulun opettajana ja yrittäjänä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja kasvatustieteiden kandidaatti.

 

Olen aina halunnut vaikuttaa Lappeenrannan asioihin aktiivisesti. Tällä hetkellä olen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Lisäksi toimin Lappeenrannan lasten- ja nuorten hyvinvointityöryhmän puheenjohtajana. Lappeenrannan yrittäjien varapuheenjohtaja olen ollut tämän vuoden alusta lähtien.

 

Liikunta on ollut tärkeä harrastus jo lapsesta lähtien. Nuorena harrastin yleisurheilua Lappeenrannan Urheilumiehissä ja muutaman kauden jääpalloa Veiterässä. Kolmiloikassa pääsin parhaimmillani maajoukkueeseen saakka.

 

Käytännön kokemusten myötä lasten, nuorten ja perheiden tukeminen, sekä kaupungin elinvoiman kehittäminen on aiempaakin vahvemmin vaaliteemana.

 

Toivon, että voit valita minut omaksi ehdokkaaksesi. Olen valmis tekemään tosissani ja paljon töitä lappeenrantalaisten puolesta.